Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Het Aspergeseizoen 2020 is begonnen! Afdrukken E-mailadres
Het is lente: jassen gaan uit, lammetjes huppelen in de wei, vogels zijn druk aan het nestelen. Maar wie van koken en verse producten houdt, denkt in de lente aan heerlijk malse hagelwitte asperges. Ze zijn er weer, vers van het land! Traditioneel gekookt, met een aardappeltje, boterjus, een hard gekookt ei en ham.
Maar voor wie verder wil experimenteren zijn er ook recepten aspergesvoor aspergetaart, gebakken asperges, asperges met rijst of met pasta.
Wil je meer weten over asperges? Kom naar De Aspergehof.

 

De Aspergehof is na jarenlang onderzoek erin geslaagd groene en witte asperges van de beste kwaliteit te telen. Drie generaties lang verbouwt de familie Noordam asperges waarvan de excellente smaak en versheid bekend zijn tot ver in de regio. Veel van onze producten vinden hun weg direct van het land naar de consument. Met meer dan 30 hectare grond, een diversiteit aan gewassen en leerzame arrangementen bieden ze u als consument een leuk en interesant programma. .
De Aspergehof is gevestigd in Woubrugge, een landelijk gelegen dorp midden in het groene hart tussen Leiderdorp en Alphen aan de Rijn. Dertig minuten vanaf de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
Kijk ook even hieronder voor recepten met asperges:

 
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 262 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...