![]() |
Gemaakt door een Keukenprinses
In deze tijd van het jaar (begin Mei) nog bloesems, maar goed ... wel volop te koop in de winkels die appels. |
springvorm van 26 cm
Eerst de creme maken.
Doe alles in kom dan 10 minuten mixen tot een gladde massa is ontstaan.
Melk en rum bij elkaar doen. Dan de lange vingers in de melk dopen.(in en er weer uit.)
Doe de lange vingerd en de creme in de springvorm :
1e laag: lange vingers (suikerkant boven.)
2e laag: helft van de creme.
3e laag: lange vingers (suikerkant boven).
4e laag: 2e helft van de creme.
5e laag: lange vingers (suikerkant onder)
Plaats een bord op de lange vingers en laat dit een nacht in de koelkast staan.(minimaal 3 uur)
Klop de slagroom , suiker naar smaak toevoegen en over de lange vingers heendoen.
en je hebt een heerlijke taart.
Door: Marga