Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Kippetjes op de plaat
recipe image

Dit is een heel eenvoudig recept, maar erg yummie en dus volgens Oma Manis voorschrift "lekker & gemakkelijk"!

Speciaal als er wat kinderen mee eten of vrienden die niet op een echt diner zitten te wachten.........

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Indonesisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Hapjes, Tapas, Snacks
Hapjes
Snack
Tapas
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Hoeveel
afhankelijk van hoeveel je inkoopt
  • een kilo kippevleugeltje of nog lekkerder dijtjes/pootjes
  • peper
  • zout
  • knoflook
  • boter of zonnebloemolie/olijfolie
  • citroen
  • ketjap
Werkwijze voor dit gerecht
  1. oven voorverwarmen op 150 later 170 graden (gewone onder en boven verwarming, niet de grill)
  2. kippestukjes inwrijven met peper/zout en knoflook
  3. kip op alluminiumfolie op de ovenplaat leggen
  4. rijkelijk begieten met olie
  5. in de oven zetten en bakken maar
  6. een paar keer de stukjes besprenkelen met een mengsel van ketjap met citroen
  7. en de kippevleugeltjes/stukjesaf en toe om draaien, zodat ze lekker krokant worden
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 85 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...