Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Haas zoals vroeger ...
haas
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Hoeveel
afhankelijk van het formaat haas
  • 1 Haas in stukken gekapt
  • water
  • scheut azijn
  • zout - peper - thijm - laurier
  • 1 fles goede rode wijn
  • suiker
  • 1 pakje witte rozijnen
  • 1 à 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • bindmiddel
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Laat de haas 1 dag in het water met de azijn staan, daarna droogdeppen.
  2. Bak de stukken haas rondom laat daarna de ui en de look hierin goedbruin bakken.
  3. Overgiet dit alles met de wijn tot alle vlees onder staat, voeg de kruiden toe en laat alles op een matig vuur gaar worden.
  4. Voeg de in water geweekte rozijnen en flink wat suiker toe.
  5. Het bindmiddel toevoegen en klaar is kees.
Lekker met gekookte aardappelen.
Nog wat tips
N.B De bedoeling is dat het een zoet gerecht wordt.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 98 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...