Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 213 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gebakken bloemkool
Echt een tractatie voor kinderen.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Groenten
Hoeveel
4 tot 6 personen
  • 1 bloemkool
  • 2 eieren
  • paneermeel
  • peper
  • zout
  • olie
Werkwijze voor dit gerecht

Kook de bloemkoolroosjes beetgaar. Kluts de eieren en doe daar de peper en zout bij. De bloemkoolroosjes door het eimengsel halen en daarna door de paneermeel. Intussen in een koekepan de olie verhitten. Als deze op temperatuur is, de gepaneerde bloemkoolroosjes rondom goudbruin bakken.

Door: Cindy

 

Laatste recept