Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Broccolisalade
Gemaakt door Carin, donderdag 07 januari 2010
Is een kleurrijke en gezonde salade die het bij de BBQ bijzonder goed doet.
Ook als kleine salade tijdens de lunch is het niet te versmaden.
Ingrediënten
In één oogopslag
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
(Maaltijd) Salade
Bijgerecht
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Broccoli
Hoeveel
2 personen
  • 1 stuks Broccoli
  • 1 rode paprika
  • 1 klein potje maïs
  • 100 gr ham, dikke plak
  • 1 eetl. yoghurt
  • 1 eetl. olijfonaise
  • wat aromat of zout en peper
  • eventueel cayenepeper
Werkwijze voor dit gerecht
Maak kleine roosjes van de broccoli, zet wat water met zout op, zodra dit kookt de broccoli 3 minuten erin koken. Afgieten en laten afkoelen.
De paprika en de ham in kleine blokjes snijden.
De mais laten uitlekken.
Als de broccoli goed afgekoeld is alles door elkaar roeren en op smaak maken met de aromat of zout en peper.
Voor een pittige smaak wat cayene peper erbij doen.

Eet smakelijk
Nog wat tips
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 146 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
Moet je kijken wat je dán eet.
  • Shirley Temple
    Ik hou van retro. Ik hou van kitsch. En ik hou van cocktails. Maar niet alle cocktails houden van mij. Daarom: Shirley...
  • Kip met pistache, rozen, saffraan, honing
    Ottolenghi heeft weer een nieuw kookboek, Simpel, las ik gisteren in het NRC. Nog een kookboek? Heb ik dat nodig? Eerlijk gezegd staat...
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....