Romige Pasta hamsaus
Beschrijving
Voor de eenzamen onder ons, een klein maaltje met tagliatelle.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediƫnt
Tagliatelle
Hoeveel
1 persoon !!
  • 1 ons tagliatelle
  • 1 sjalot
  • 3 eetlepels slagroom
  • 50 gram ham
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel verse peterselie
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snipper de sjalot,
  2. snijd de ham in stukjes.
  3. Maak de peterselie klein .
  4. Kook de pasta al dente en begin 3 minuten voordat die volgens de verpakking klaar is met de saus.

Saus:

  1. giet de slagroom in een klein pannetje en breng deze aan de kook.
  2. Kook het 1 minuut .
  3. Doe dan ham, peper en zout erbij, roer door en voeg tegen het eind de kaas toe.
  4. Giet de pasta af, leg deze op je bord,
  5. saus er overheen en garneer met peterselie en of stukje Orange Flesh meloen en een plakje Parmaham.